joi, 31 ianuarie 2013

Jos prostia televizata!

                   Wooooo ! Ce am de zis pentru acest post 0_0 , nici mie nu  imi vine sa cred cat de pornit sunt ! Daca nu stiati in Cehia e cea mai proasta televiziune . Eu cu un prieten , intr-o camera de garsoniera , cu un telefon mobil si lumina de la televizor , facem o emisiune mai buna decat ei . Dar Romanica , nu se lasa , am vazut un promo pe ProTv : " Curand  Pariu cu Viata" 0_0 .
                   Am crezut ca e vorba de un serial gen GodFather , dar nu , era vorba de niste fumati de " adolescenti " fara talent actoricesc ( nimic , si pisica mea cand se linge e mai pasionala decat ei ) . Cand am vazut peste o vreme  [ o pauza de la episodul 1 pana azi :))  ]  , era una cu fata de curca blonda , aparat dentar , care murea din 2 in 2 episoade .  Pffff , in momentul ala m-am simtit infectat , cand dadeam drumul la televizor , ma rugam sa nu fie pe ProTV .
                      



                     Sa nu uit , mai sunt si aia Iubiri Secrete  , sincer nu e nicio iubire secreta . Nu am crezut pana atunci ca exista un serial mai prost decat "Pariu Ma-ta ". Dar cand i-am vazut pe astia , waaaaa ,  vroiam sa ma sinucid ! Cand  vad tiganii aia ( scuze , romii), care incearca sa imi ofere o iubire "secreta" , ma simt in ultimele 10 secunde de viata .
                    Distributia este facuta din curve   si popi  homosexuali . O sa fac un sondaj de opinie pe blog , in dreapta , votati daca vreti sa scapam de Pariu cu Viata si  Iubiri secrete .
            P.S: fostul sondaj cu taiatul urechii , avea ca raspuns Vicente Van Ghoc , iar multi nu ati stiu , decat vreo 4 .


Un comentariu:

  1. Cele mai proaste seriale din istorie . Nici macar propriul rol nu stiu sa-l joace . Sunt prea lipsite de realitate . Mai bine s'ar lasa de "sportu" asta . :-J

    RăspundețiȘtergere